Over

Rutger Belsack

Opleiding

Rutger BELSACK startte in 2010 met zijn opleiding tot Master in de Rechten aan de Vrije Universiteit Brussel, nadat hij eerder reeds een Master in de Klinische Psychologie behaalde. Hij koos ervoor om zich te specialiseren in Economisch Recht. In 2014 behaalde hij zijn masterdiploma in de Rechten met onderscheiding.

Advocaat

Sinds oktober 2014 is Rutger BELSACK actief als advocaat, en dit in twee middelgrote kantoren. Hier leerde hij de kneepjes van het vak. De focus lag voornamelijk op overeenkomsten, ondernemingen en insolventie. Rutger BELSACK spitste zijn expertise als advocaat hier dan ook verder op toe. Hij bouwde echter ook heel wat ervaring op in de bredere, algemene rechtsdomeinen.

Curator

Rutger BELSACK werd in 2019 benoemd tot curator van de Nederlandstalige Ondernemingsrechtbank te Brussel. Dit na een stevige opleiding en nauwe samenwerking met meester Ronald PARYS, advocaat bij de Balie Brussel en tevens curator.

Belsack Advocaten

Midden 2020 besloot Rutger BELSACK vanuit opgedane ervaring en gesteund door een uitgebreid netwerk een eigen kantoor op te richten: BELSACK Advocaten was een feit.